This is the content
X

Reservér grunde i

Herunder kan du se en liste med ledige byggegrunde, som du kan reservere. Sæt X ved den eller de byggegrunde, du ønsker at reservere, og udfyld kontaktformularen.

Når du har reserveret en byggegrund, sender vi dig en mail med et link. Du skal klikke på linket for at bekræfte din reservation. Vi kontakter dig hurtigst muligt.

Hjørring Kommune passer godt på dine personoplysninger. Du kan læse mere om Hjørring Kommunes behandling af personoplysninger her https://hjoerring.dk/databeskyttelse/


Dine oplysninger

X

Bud på:

Mine kontakt oplysninger

For virksomheder

Jeg tilbyder hermed at købe den udbudte ejendom til en kontaktpris på: kr. idet jeg samtidig indestår for at have modtaget finansieringstilsagn fra pengeinstitut eller realkreditinstitut.

Jeg er bekendt med, at salget er betinget af Byrådets accept af tilbuddet.

Jeg har læst og accepteret salgsvilkårene.

Vedlæg filer

Hjørring Kommune passer godt på dine personoplysninger. Du kan læse mere om Hjørring Kommunes behandling af personoplysninger her

X
X

Herunder finder du en række links til forskellige nyttige dokumenter, som du kan downloade som PDF eller følge linket ind på en extern hjemmeside.

Fælledvej

Hovedvejen mellem Hjørring og Løkken løber cirka 350 m syd for udstykningen med 10 kilometer til begge byer og kun 600 meter til Dagli´Brugsen og Friskolen for Hundelev og Omegn. Grundene ligger for enden af en lukket villavej i et ellers udbygget nyere parcelhuskvarter.

Bygningerne på grundene må højest være 8,5 meter. Der må bygges i højst 1 1/2 etage. Taghældningen skal være mellem 15 og 45 grader.

Grundene må bebygges op til 25 %.

Salgsprisen er inkl. moms og tilslutningsbidrag til kloak, men ekskl. tilslutningsbidrag til vand, el og varme, som opkræves af forsyningsselskaberne.

 

 

 

 

Hundelev

Åbne marker og frodige ådale

Hundelev ligger mellem Hjørring og Løkken langs hovedvejen, der deler byen i en boligdel og en erhvervs-/kulturdel. Også landskabet skifter karakter på hver side af byen. Mod kysten dominerer frodige, brede ådale, plantager og overdrev, mens indlandssiden af byen er kendetegnet ved åbent landbrugsland.

Byens boligbebyggelser er koncentreret omkring Vennebjergvej nordvest for Løkkensvej, og der er ledige arealer til boliger ved Søvænget. Byens erhvervsgrunde ligger fortrinsvis sydøst for Løkkensvej ved Navervej.

Hundelev Fælled er et stort fællesejet område i den nordvestlige del af byen, der fungerer som rekreativt grønt område for byens indbyggere. I skoven ved Vennebjergvej findes blandt andet primitiv lejrplads med pavillon, shelters, bålplads, petanquebane og tennisbane. På den modsatte side af Vennebjergvej findes en lille frugtplantage med forskellige frugttræer og frugtbuske, og ved Fælledvej er der en legeplads.

Byen har et aktivt foreningsliv med blandt andet ungdoms- og idrætsforening, lokal udviklingsgruppe, fælled, lokalhistorisk forening, spejder, seniorklub, cykelklub og kreativ klub. Kultur- og Idrætscentret, hvor også friskolen holder til, fungerer som samlingssted for mange aktiviteter i lokalområdet. Byens Dagli’Brugs er også et vigtigt samlingspunkt for byens 220 indbyggere.