This is the content
X

Reservér grunde i

Herunder kan du se en liste med ledige byggegrunde, som du kan reservere. Sæt X ved den eller de byggegrunde, du ønsker at reservere, og udfyld kontaktformularen.

Når du har reserveret en byggegrund, sender vi dig en mail med et link. Du skal klikke på linket for at bekræfte din reservation. Vi kontakter dig hurtigst muligt.

Hjørring Kommune passer godt på dine personoplysninger. Du kan læse mere om Hjørring Kommunes behandling af personoplysninger her https://hjoerring.dk/databeskyttelse/


Dine oplysninger

X

Bud på:

Mine kontakt oplysninger

For virksomheder

Jeg tilbyder hermed at købe den udbudte ejendom til en kontaktpris på: kr. idet jeg samtidig indestår for at have modtaget finansieringstilsagn fra pengeinstitut eller realkreditinstitut.

Jeg er bekendt med, at salget er betinget af Byrådets accept af tilbuddet.

Jeg har læst og accepteret salgsvilkårene.

Vedlæg filer

Hjørring Kommune passer godt på dine personoplysninger. Du kan læse mere om Hjørring Kommunes behandling af personoplysninger her

X
X

Herunder finder du en række links til forskellige nyttige dokumenter, som du kan downloade som PDF eller følge linket ind på en extern hjemmeside.

Huset set fra vejen
Luftfoto over del af Hirtshals
Huset set fra indgangen
Huset set fra siden
Huset set bagfra
Den udbudte ejendom
Hans Jensens Allé 27, Hirtshals

Et ældre, originalt hus på Hans Jensens Vej i Hirtshals er til salg.

Det er et centralt beliggende ældre, originalt hus på Hans Jensens Vej 27. Der er et boligareal på 66 m² og et mindre udhus. Villaen er egnet til den lille familie. Grunden er på 946 m².

Det charmerende hus er fra 1902 og gennemgik i 1989 en større renovering. Boligen fremtræder indvendigt i meget fin stand med flotte parketgulve, gipslofter mm. Fra det uudnyttede loftsrum er der kig til havet. Udvendigt har sælger fået repareret trappen og murværk i efteråret 2021 og der er nymalet indvendigt. Terrassedøren bør udskiftes på grund af dårligt træværk. Ejendommen har energimærke D.

Vand- og fjernvarmestik til ejendommen er blevet udskiftet i sommeren 2022.

Hegnet omkring huset står ikke i skel. Det er sat længere mod syd, men mod Hans Jensens Allé 25 er grunden væsentligt større end hegnet indikerer. Der er derved god mulighed for at lave en tilbygning til huset eller indrette haven anderledes. Se målebladet under salgsmaterialet.

Ejendommen er omfattet af forslag til lokalplan 270.8 Hirtshals helårsbeboelse i dele af Hirtshals bymidte.

Ejendommen udbydes til salg samlet i den stand som den forefindes på salgstidspunktet.

Der er mulighed for at besigtige ejendommen efter aftale med Grundsalg på telefon 7233 6773.

Ejendommen udbydes til salg uden mindstepris, men med en vejledende mindstepris på 475.000 kr. Byrådet har mulighed for at forkaste alle indkomne bud.

Under salgsmateriale finder du supplerende oplysninger med relevans for afgivelse af bud. Vi opfordrer til, at du holder dig orienteret her på side, da der kan dukke nye oplysninger op, som kan være relevante for dit bud.

Ønsker du at byde på Hans Jensens Allé 27, skal du sende dit købstilbud til grundsalg@hjoerring.dk. Vi skal have dit bud senest den 24. oktober 2022 kl. 10.

Hirtshals

Aktiv fiskerihavn og gågade med havudsigt

Hirtshals har en unik placering på grænsen mellem EU, Norge og Nordatlanten og ved starten af Motorvej E39. Ikke mange byer kan prale af at have en gågade med havudsigt og den fineste badestrand midt i byen, men det kan Hirtshals. Fra Hirtshals går tog til Hjørring, Aalborg og Frederikshavn med mange daglige afgange. Der er flere daglige færgeforbindelse til norske byer og jævnlige forbindelser til Island og Færøerne.

Hirtshals er en by i tre niveauer, hvor niveauerne adskilles af markante skrænter. Det lavtliggende havneareal mod nord omkranses i en halvcirkel af et højere beliggende byplateau, som igen er delt i to niveauer adskilt af grønne skrænter. Skrænterne er med til at iscenesætte Hirtshals som byen på kanten af havet, men samtidig også med til at adskille bymidten og havneområdet.

Nederste del af byplateauet er den ældste del af byen og omfatter bydelene Midtbyen, Østbyen og Vestbyen. Bydelene er præget af boligbyggeri i form af beskedne enfamiliehuse, karakteristiske rækkehusbebyggelser og alment boligbyggeri. Visse steder har byen en lidt klondikeagtig karakter, som er en del af Hirtshals’ særkende. Her bærer husene præg af den lokale foretagsomhed, beskedne materialer og økonomiske op- og nedgangperioder. Resultatet er et sammensat billede af byens betingelser og sjæl.

 

Byens parcelhuskvarterer ligger i den højtliggende del af byen og omfatter områderne Nejst, Ulvkær og Emmersbæk. Nejst består primært af traditionelle mindre parcelhuse fra perioden 1970-1980. Området afgrænses mod nord af den meget markante skrænt og den karakteristiske rækkehusbebyggelse på Nejstbrinken, hvorfra der en flot udsigt over havet.

 

Bydelene Emmersbæk og Ulvkær er karakteriseret af boligområder, som har udviklet sig over en lang årrække og derfor rummer mange forskellige boligtyper og bebyggelser, både alders- og bygningsmæssigt. Byen afrundes mod vest af det nye boligområde ved Asger Højlundsvej, som via stier har god adgang til de omkringliggende naturområder.

Hirtshals Havn er en betydende fiskerihavn. Her findes alle de faciliteter og aktiviteter, som hører til en effektiv fiskerisektor.

Hirtshals har cirka 6.200 indbyggere. Byen har et varieret udbud af forretninger og spisesteder og er i modsætning til mange andre kystbyer en by, der lever hele året, og som har et rigt kulturliv. Her finder du lokalmuseum, Nordsøen Oceanarium, kunsthåndværkere, den årligt tilbagevendende fiskefestival, musikforeninger og meget mere.