This is the content
X

Reservér grunde i

Herunder kan du se en liste med ledige byggegrunde, som du kan reservere. Sæt X ved den eller de byggegrunde, du ønsker at reservere, og udfyld kontaktformularen.

Når du har reserveret en byggegrund, sender vi dig en mail med et link. Du skal klikke på linket for at bekræfte din reservation. Vi kontakter dig hurtigst muligt.

Hjørring Kommune passer godt på dine personoplysninger. Du kan læse mere om Hjørring Kommunes behandling af personoplysninger her https://hjoerring.dk/databeskyttelse/


Dine oplysninger

X

Bud på:

Mine kontakt oplysninger

For virksomheder

Jeg tilbyder hermed at købe den udbudte ejendom til en kontaktpris på: kr. idet jeg samtidig indestår for at have modtaget finansieringstilsagn fra pengeinstitut eller realkreditinstitut.

Jeg er bekendt med, at salget er betinget af Byrådets accept af tilbuddet.

Jeg har læst og accepteret salgsvilkårene.

Vedlæg filer

Hjørring Kommune passer godt på dine personoplysninger. Du kan læse mere om Hjørring Kommunes behandling af personoplysninger her

X
X

Herunder finder du en række links til forskellige nyttige dokumenter, som du kan downloade som PDF eller følge linket ind på en extern hjemmeside.

Luftfoto
Adgang til grunden
Grunden set fra Finlandsvej
Kirsebærtræ i forhaven
Nordfacaden set fra haven ud mod Finlandsvej
Husdetalje
Bagsiden af huset
Detalje fra haven
Redskabsskur
Beplantning i haven
Haveskur
Finlandsvej 20

Et ældre, finsk træhus på Finlandsvej 20, Hjørring er til salg.

Huset er beliggende i en charmerende, lukket have med mange store, gamle træer. Huset er et finsk træhus på 96 m², som blev opført i 1948 og med en tilbygning fra 1961.

Der er kælder på 76 m² under huset. Der blev i 1998 opført et redskabsskur på 9 m² og et mindre haveskur.

Der må forventes udgifter til modernisering/renovering, hvis ikke man vælger at rive huset ned og bygge et nyt. Huset har energimærke E.

Grunden, matr.nr. 6mt Hjørring Markjorder, er på 861 m². Ifølge kommuneplanen er der en bebyggelsesprocent på 30 %. Det betyder, at der må bygges 258 m² og der må bygge 50 m² sekundære bygninger, som garage, skure, overdækkede arealer o.l.

Ejendommen udbydes til salg samlet i den stand, som den forefindes på salgstidspunktet.

Der er mulighed for at besigtige ejendommen efter aftale med Grundsalg på telefon 7233 6773.

Ejendommen udbydes til salg uden mindstepris, men med en vejlende mindstepris på 700.000 kr. Salget er betinget af Byrådets accept af handlen. Byrådet har mulighed for at forkaste alle indkomne bud.

Under salgsmateriale finder du udbudsmaterialet. Vi opfordrer til, at du holder dig orienteret her på side, da der kan dukke nye oplysninger op, som kan være relevante for dit bud.

Ønsker du at byde på Finlandsvej 20, skal du sende dit købstilbud til grundsalg@hjoerring.dk. Vi skal have dit bud senest den 24. oktober 2022 kl. 10.

Hjørring

Spændende handelsliv og stærk kulturprofil

Hjørring er kommunens hovedby og en vigtig drivkraft i Vendsyssel. Byen er nu, som i hele dens lange historie, center for handel og administration. Byen har til stadighed formået at udbygge sin rolle som administrativt centrum, og den rummer i dag store offentlige arbejdspladser, der udover den kommunale administration også omfatter blandt andet Sygehus Vendsyssel, Militæret, Retten i Hjørring, Skattecentret og Statens Administration.

Byen er forbundet med motorvej og jernbanespor, hvilket gør det let og hurtigt at færdes i regionen.

Hjørrings position som den betydeligste handelsby i Vendsyssel er styrket væsentligt de senere år, blandt andet ved opførelsen af shoppingcentret Metropol, gågademiljøet i Strømgade/Østergade og ved etablering af Bispetorvet med Føtex og andre kædebutikker.

Et stærkt kendetegn ved Hjørring er byens kulturprofil. Byen har en række spændende kulturelle institutioner, blandt andet Vendsyssel Historiske Museum, Vendsyssel Kunstmuseum og det nybyggede Vendsyssel Teater. Ligeledes er byens naturprofil med store grønne kiler, centralt beliggende parkanlæg og mange gamle træer et stærkt kendetegn.

Mange små og mellemstore virksomheder indenfor fremstilling, bygge/anlæg og privat service skaber sammen med detailhandlen og den offentlige sektor grundlag for et stort antal arbejdspladser, der igen er med til at skabe en forholdsvis stor pendling til byen.

Tidligt satsede Hjørring på at tiltrække uddannelser, og byen er i dag den næststørste uddannelsesby i regionen. 4-4.500 uddannelsespladser indenfor både ungdomsuddannelser og korte og mellemlange videregående uddannelser tilfører bylivet mange vitaminer.

Der bor knap 25.000 mennesker i Hjørring. Det svarer til en tredjedel af Hjørring Kommunes indbyggere, og befolkningstallet er stigende.