This is the content
X

Reservér grunde i

Herunder kan du se en liste med ledige byggegrunde, som du kan reservere. Sæt X ved den eller de byggegrunde, du ønsker at reservere, og udfyld kontaktformularen.

Når du har reserveret en byggegrund, sender vi dig en mail med et link. Du skal klikke på linket for at bekræfte din reservation. Vi kontakter dig hurtigst muligt.

Hjørring Kommune passer godt på dine personoplysninger. Du kan læse mere om Hjørring Kommunes behandling af personoplysninger her https://hjoerring.dk/databeskyttelse/


Dine oplysninger

X

Bud på:

Mine kontakt oplysninger

For virksomheder

Jeg tilbyder hermed at købe den udbudte ejendom til en kontaktpris på: kr. idet jeg samtidig indestår for at have modtaget finansieringstilsagn fra pengeinstitut eller realkreditinstitut.

Jeg er bekendt med, at salget er betinget af Byrådets accept af tilbuddet.

Jeg har læst og accepteret salgsvilkårene.

Vedlæg filer

Hjørring Kommune passer godt på dine personoplysninger. Du kan læse mere om Hjørring Kommunes behandling af personoplysninger her

X
X

Herunder finder du en række links til forskellige nyttige dokumenter, som du kan downloade som PDF eller følge linket ind på en extern hjemmeside.

Løkkensholmsvej 13, Løkken

Erhvervsejendommen Løkkensholmsvej 13, Løkken er til salg.

Bygningen blev ifølge BBR-Meddelelsen opført i 2006. Der er et bebygget areal på 535 m².

Grund, matr.nr. 2dg Furreby By, Furreby, har et registreret areal på 1.700 m². Ca. 250 m² af bygningen er udlejet til to erhvervslejere. Lejeindtægten udgør i alt 40.000 kr. årligt. Overtagelse af ejendommen er den 1. juni 2021.

Ejendommen er omfattet af lokalplan 600-L12 – Udvidelse af forlystelsesanlæg og erhvervsområde ved Løkkensholmsvej, Løkken.

Ejendommen udbydes til salg samlet i den stand som den forefindes på salgstidspunktet.

Der er mulighed for at besigtige ejendommen efter aftale med Grundsalg på telefon 7233 6773.

Ejendommen udbydes til salg uden mindstepris. Byrådet har mulighed for at forkaste alle indkomne bud.

Under salgsmateriale finder du udbudsmaterialet. Vi opfordrer til, at du holder dig orienteret her på side, da der kan dukke nye oplysninger op, som kan være relevante for dit bud.

Ønsker du at byde på Løkkensholmsvej 13, skal du udfylde og sende den betinget købsaftale som findes under salgsdokumenter. Købsaftalen sendes til grundsalg@hjoerring.dk. Vi skal have dit bud senest den 6. maj 2021 kl. 10.

Løkken

- udsigt til strand og vand

Stranden er det store trækplaster, her er mange aktiviteter om sommeren, men også byens historie og bymiljøet er noget særligt.

Løkken er med sine ca. 1.500 indbyggere kommunens 6. største by.

I Løkken finders flere velassorterede dagligvareforretninger og mindre specialforretninger.
Der er kulturelle tilbud som bibliotek og museer.

Se mere på www.loekken.dk/danmark/da-dk/menu/turist/omraade/loekken/loekken.htm